Hårologi

I vår salong på skolan säljer vi produkter från två olika märken; Maria Nila&Hårologi. Maria Nila hade vi en liten utbilning om för nån vecka sen nu. Idag lärde vi oss om Hårologi!
 
Det som är så bra med detta märke är att alla produkter är speciellt utvalda till just din hårtyp. Det finns "FIL"-produkter för de som har tunna/fina hårstrån. Oftast tillämpade för oss som har ett typiskt skandinaviskt hår. Sen finns det "FOB"-produkterna för de som har mer grövre hårstrån som har svårare att ta till sig fukt.
 
För att kunna sälja dessa produkter så bör man vara "Hårolog". Det finns utbildningar för detta och när man väl kommit ut på salong så får man sitt diplom! Det är verkligen toppen att kunna detta,då det finns många som är lite vilsna när det kommer till vad de ska använda för schampo&balsam. Speciellt för svårhanterligt hår. Då kan man testa om man är FIL/FOB och kan då kolla ut vilka produkter som är till för just dig. Sen får man aldrig glömma sin hårbotten. Har man problem med den så har hårologi de bästa produkterna för att kunna lösa det.
För att kolla upp vad som passar dig så klipper av ett hårstrå vid ett parti på huvudet där det brukar vara som slitnast. Oftast på sidan av skallen. Hårstråt sätter man då på en liten maskin som sedan räknas ut vad du har för värden. Hur bra!?
 
 
Vi kommer alltså bli Hårologer! :) Klicka på bilden för att komma till deras hemsida!
 
Sjukt värt att gå in och kolla faktiskt,för dom har inte bara hårprodukter utan även mycket annat så som toppenvitaminer som är super för hela familjen! Även proteinpulver för er som tränar och håller igång en del! 100% protein! Värsta bra ;)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Loyyes

Följ mig och mitt liv genom min drömresa om att bli frisör!

RSS 2.0