EYEYEY



Så jävla värd att publicera! P&Löve låten.

Happyface..

Rätt kul när man pallrar sig iväg till vårdcentralen och får en läkare som bara sitter och blänger på en. Kändes ju bra! Fan vad sur man blir.. att det finns anställda som skiter fullständigt i jobbet för dom är trötta på det..,när det finns andra som står på kö och skulle kunna kliva över lik för ett sånt jobb! Och dessutom skulle ge trippelt så bra respons. Dagens samhälle asså.

I vilket fall som helst så kan jag stå upp idag! Har t.om tvättat och sorterat ut massa gamla kläder som ska slängas eller ge bort. Känns rätt gött faktiskt. Så idag ska jag jobba.. yehj! Tummen upp!

BLÄ



JAG ORKAR INTE MER! Har hostat hela natten,halva dagen.. och nu fortsätter väl helvetet. Har knappt kunnat röra mig idag. Legat i soffan med ett huvud på 2 ton,om inte mer. Jag börjar gå sönder. Hjääälp!

Kompis

Har haft en riktig mys-söndag. Fick för oss att åka ut till Alingsås och äta lunch och mata fåglarna för att sen åka tillbaka och somna i Serenas säng. Och sen vakna upp,åka hem till mig,dra på sig ziperallen och mysa till det med bästa tjejorna. DET är fint! 

.. imorgon börjar jag jobba igen. Joligt. Men nu är det bara till att jobba ihjäl sig till september då vi åker till MIAMI! Galet att man redan längtar till att sommarn ska ta slut,typ. Kommer bli helt galet!


Ziperall

Har förresten införskaffat mig en ziperall och det kan ju va bland det mysigaste som finns. Just nu känns det sådär att gå runt i den eftersom det är 100 grader i min lägenhet iofs,men tänk till vintern sen! Eller typ hösten.. eller ah,på morgonen..osv osv.


Wakie wakie

Tjenahej hej..

Jag lever! Än så länge. Vart sjuk ända sen jag kom hem från P&L. Det var en galen vecka må jag säga! Om ni vill veta så var M.I.A,Deadmau5 och Journey lätt de grymmaste banden jag sett. Mäktigt som fan! Så jag är nöjd med festivalen förutom sjukdomen som alla tydligen råkat få nu efter man kommit hem? Haha,ja.. jävla bajjamajja-baciller eller nåt. Blä!

Snart är min semester slut med. Lite ångest över det,även fast det kommer bli kul att komma tillbaka till jobbet med. Hunnit komma på en del förbättringar osv. Men ÅH orka tänka jobb,haha!

Imorgon-lördag-gött.

PUSS!

Fruktansvärd bild.. men denna kväll var bland det sjukaste jag vart me dom! Aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv.. och då brukar jag ändå vara den som skrattar mest,jämt.


Loyyes

Följ mig och mitt liv genom min drömresa om att bli frisör!

RSS 2.0