Bästa midsommar.






Utan att överdriva så har jag haft världens bästa midsommar! Underbara vänner,underbart väder,underbara tider!

Imorgon drar jag till Peace&Love! Inte för jag vet hur jag kommer överleva eftersom jag fortfarande är helt bakis och förstörd efter helgen. Har inte ens packat klart. Men ah,det får gå!

Jumpsuit.


Nelly.com såklart!

Kvinnligt.

Efter jobbet igår fick jag ett ryck på all jävla fiskmås-bajs som jag fått på min bil!! Dom flyger runt varje dag utanför jobbet.. och fråga mig inte vad dom gör där. Vad finns det för gött där liksom?

I vilket fall som helst,så åkte jag direkt till Statoil där jag fick för mig att jag skulle tvätta min bil -alldeles själv. Där fick man då köpa poletter och slänga i för varje sak man ville göra. Tror ni jag gjort detta för? -nej. Men envis som jag är gav jag mig på detta ändå. Det roligaste är att jag nog missuppfattat hela grejjen för hur lång tid man hade för varje sak.. så jag betalade säkert dubbelt så mycket mer än vad man egentligen borde gjort. MEN ÄNDÅ,jag gjorde det.. och det blev bra! Pärlan glänser som aldrig förr! .. sen vet jag inte om det har att göra om det är för mycket vax på den nu eller ah. Men skitsamma,bajset är borta och det var huvudsaken!

Godmorgoooon!

Sådär pigg tjej.

3 JOBBDAGAR KVAR till semester i 2 veckor! Jag skulle kunna börja gråta nu,på riktigt. Men jag låter bli.. lite för cool för det. Men japp,på fredag åker jag och bästa tjejerna i världen till Hunnebostrand för att fira midsommar. Det kommer bli awesome!

.. och på tisdag åker vi till Borlänge för att grisa oss på P&L! Jag är så sjukt pepp så det finns inte!

 

och ah,nu ringde jobbet. Måste springa dit lite tidigare. Det var den morgonen! ;)

 

Att vakna upp med dig..

Är det bästa jag vet.

Koooollaaakollakolla!

Hur coolt är inte det här då liksom? ;)

Tog ju hand om självaste Kenzas retur idag då va ;)

 

För er som inte vet så jobbar jag på Nelly.com

Gbg

Tjena kompisar!

Haft en sån härligt lugn helg! Precis vad jag behövde! Mys med tjejerna.. gbg.. och ah,lite jobb med. Fan jag måste börja blogga mer. Har såna sjuka ideér! Kommer bli grymmaste bloggen ju! Ah,ni ska få se!

Kompis&Jag i Gbg.

Måste bara visa..

Den här bilden gör min dag,varje dag. Älskade Molly! Finaste brorsdotten. Underbar.

Jajjemänsan!

Back from work. Sådär pigg i huvudet om man  säger såå.. Men nu är det ju så att jag inte är den som är den som lägger mig direkt när jag kommer hem. Nej nej. Jag ska helst vara uppe en timma eller två för att kunna uppdateras om vad som hänt under kvällen. Sånt freak jag är!

 

Syster jobbade med mig idag och det gjorde ju lite av min kväll. Hon är bäst!

0 knop

Tjenaré!

Gissa vad jag har gjort idag?...... Nae,inte ett skit. Jag har legat i sängen/soffan hela dagen,helt utbränd. Rätt skönt ändå. Såna dagar kanske kroppen kan behöva ibland. Iallafall huvvet!

och vet ni vad? Jag älskar min Iphone! Den är grym! Har laddat den med massvis av onödiga appar som jag kan leka med hela dagarna.

Bästa sysselsättningen.

Happy

Jag är så jävla glaaad,för idag ska jag hämta min Iphone! Ska visserligen (ofta jag använder det ordet) skaffa nytt nummer osv. Men det får det vara värt.. är så sjukt trött på min HTC wildfire. Jävla skitmobiiiil! Så håll utkik på facebook alla mina vänner,där kommer nummret stå. Love / Loyyeee.

Ny matta.

 

Piggar upp hela min hall! Hur bra som helst :)

Energidryck

Tjeeeena böloggen!

Klockan är nu 03.30 och gissa vad jag gör? Jo,sitter med datan i knät under fläkten med en cigg i handen,nyss hemkommen från krogen. Jag är helt speedad eftersom jag klunka i mig en MONSTER energidryck på jobbet innan! Den satt rätt gött i kistan. Sen blev det en afterwork på Franks. Helt galet mycket folk ute idag.. studenterna tog rätt mycket plats om man säger så!

Sitter och klipper ihop en film från Thailandresan nu. Fyfan.. Bangkok i mitt hjärta säger jag bara! Ni ska få se en sån jävla härlig film sen när jag är klar vill jag lova! Jag blir ju inte mindre pigg när man kollar på dom precis! Jag är helt såld på den staden! ALLT händer där,AAAALLT!

 

Nu har ni nåt att se fram emot!

purple

 

Har lila naglar dagen till ära! För idag när jag slutar jobbet kl.00.00 ska jag ut och dricka öl! Och en shot. Och en cider.. och en feeeeet drink.

PUSS

Sång

Timbuktu – Kapitulera (feat. Susanne Sundfør)

Har förresten blivit lite insöad på Timbuktu. När han uppträder på P&L kommer jag att vara där,garanterat!

WWÄÄÄ

Haha,jag kan nog börja lipa nu så slut är jag. Ska bli så skönt att sova imorgon! Börjar inte förren kl.15 så det blir ju till att sova iallafall miiinst till 13! Hallå sociala livet typ.

 

och vet ni vad jag gjorde för bus idag!? JO,jag klicka hem löshårs-paket från Rapunzelofsweden. Klippte ju av mitt hår för ett tag sen.. men jag saknar faktiskt att ha längre. Så nu får vi se hur detta går! ;) Kommer iallafall ha en sådan tång här hemma nu! Så om folk vill ha hjälp med att sätta i så kommer jag ju lätt börja extraknäcka lite med sånt. Känns som det kan vara lite av min grejj liksom!

NAE nu börjar det ljusna ute. SÅ naaattaaa!

 

 

 

Jag vill hinna säga allting.

Hur gåre?

Funderar på att ta bort hela bloggen faktiskt. Men det är ju så kul att ha att gå tillbaka och kolla på. Eller sånahär stunder då man helt plötsligt får lusten tillbaka att skriva lite.

Hade faktiskt velat blogga hela sommaren,just för att det är så jävla kul att kolla på om ett år eller två igen. Och just för att jag känner på mig att denna sommaren - då jag kommer ha ledigt,kommer att bli helt underbar! Den har ju börjar så bra.. så fint och så vaaaaaarmt!

.. därför jag är vaken nu. Min lägenhet är en bastu! Vindsvåning is the shit. Ska upp om 4 h. Kan ju bli spännande!

Kan bjuda på några bilder från helgen när jag ändå håller på!



Jag och Helen drog cabben till VBG och stekte lite. LITE plus i kanten att det var volleybollturnering på stranden så attee.. vi la oss lite intill kanten och spana gött.



Gled ner till stan i lördags och kolla till det nya stället vi fått här i kära Borran. POPOHOJ (?!) heter det. Litet 18-årshak som det inte finns så värt mycket att skriva om faktiskt. Mest kul för dom har att dom fått ett till ställe att hänga på än ett liksom.



Jag och lillasyster blev småsliriga och hade kul ändå!

Hej sålänge!


Loyyes

Följ mig och mitt liv genom min drömresa om att bli frisör!

RSS 2.0