Universeum

Tjolahopp!

Då var helgen över! Snabbt som kvickt som vanligt var den över. Men jag har faktiskt hunnit med rätt så mycket ändå! Typ; Ullared,vin,tjöt,skratt,chock,skoskav,Göteborg,Universeum&Spice n Lajs.

SÅ NU ÄR JAG TRÖTT! Bjussar på lite bilder istället för skrift.




BIO

Jo men tja!

Vill bara klaga av mig lite. Jag älskar min vindsvåningslägenhet.. men helvete så kallt det är här! Tur jag köpte världens mysigaste film på maxi härromdagen! Suttit helt invirad i den hela veckan.. :)

Men nu ska jag och dra och bli varm i badhuset! Ska simma en låååång sträcka sen ska jag på bio med mina tjejer! Sanctum 3D,whuhu!

Sunday

Glad jag blir att solen är framme idag igen! Även fast det är lika kallt.. men det är okej!

Hur galet är det inte att jag vaknar typ halv 1 och kände mig bakis!? Jag var spiknykter igår liksom. Ae,söndagar är en knasig dag. Men snart ska jag packa väskan och dra till badhuset med Karin och simma minst 1000 meter! Ska bli riktigt gött!

Ikväll är det Big Brother!!!!! Helt extas!

I've got the sunshine

Yo bro!

Solen skiner. Det är gött. Jag är med i tidningen idag! Var med på radion i fredags. Nu är jag känd. Jag har en snygg bil. Det är lördag. Jag mår okej bra!

Nu ska jag sticka och träna! Sen ska jag köpa en rattmuff och en wonderbaum!

WRÖÖÖÖM

HAAAAAAAAAAA jag har äntligen hittat min pärla! Fan vad fint den är och den går som ett spaceship! Aa,riktigt glad är jag faktist! Ni måste ju få se den! Oj så många utropstecken.

Yrvaken

Hallå!! Vad hände?! Jag somnade runt 19 idag och vaknade nyss vid 03 helt yrvaken och fick panik, var heeeelt säker på att jag försovit mig! Haha,helt vilsen!

Så nu ska jag kolla lite Gossip girl och ja,sen är klockan halv 5. Ja då kan jag ju snooza i en timma! Vilken jävla dag det här kommer bli va..

Alla hjaertans dag!

Glömde förresten nämna innan vilken mysig alla <3-dag jag hade igår!
Jag,Stina,Emsan och våran kille Ragge åt svingod mat som jag faktiskt lagade,de ni! På menyn var det då fläskfilé med getost och creme fraiche fyllning,granerad med honung och pinjenötter. Till det var det då criss cut-potatis och god fetaost-sallad. Amagad,det blev helt sjukt gott!

och det viktigaste av allt var efterrätten- OREON-MILKSHAKE! Fyfan.. det är helt sjukt. Kaloribomben nr.1 men jävlar vad det är värt att springa typ 1 mil extra på bandet!

Sen måste jag erkänna att jag är en romantiker utan dess like! Så för mig var det lite smått jobbigt igår även fast jag tycker att alla hjärtans dag är sjukt överskattat! Jag gick runt och var en liten bitterkärring och mumlade en hel del för mig själv och lite odiskret bland alla gulliga par. Ragge- min käre vän, fick helt enkelt bli mitt offer och köpa en ros till mig! För hallåå,det kunde jag väl få iallafall,tyckte jag! Det bästa med han är att han aldrig riktigt kunnat säga emot mig..,så mycket riktigt gick han och köpte en fin ros med ett kort på som han med hjälp av vänsterhanden skrev "PUSS ÄLSKLING!" på! Aaaaaaaahw. Även fast han sen erkände att han frågade henne i kassan vad han skulle skriva på kortet..,haha..aja,alla är väl inte riktigt födda som sådana romantiker som jag! ;)

..köpte även chokladasken till mig själv. Det andra var bara lite rekvisita till bilden så det inte skulle bli allt för seriöst. Det ville han inte. Fan.

Lipaaa

Haha,jag blir så jävla trött!

Hade äntligen hittat bilen in my dreams.. som jag bestämde mig för att köpa och hämta nu idag. JO,trofan den inte har centrallås då. Vilket jag inte hade fått information om..

Så jag sket i den. Faktiskt. För vet ni,att jag hatar bilar som man alltid måååsteee komma ihåg att "trycka ned ploppeeeen"!!! Så är det med det.

Nu är jag less.

..men puss ändå

Ibland

..så känner man bara inte för att lyssna på musik. Typ som exakt just nu. Alltid annars! Kom precis hem från Göteborg. Har vart fyllechaffis. Trött. Mätt. Ah.

Jag vet liksom inte riktigt. Ska bli skönt med söndag imorgon iallafall.

Hur snygg var inte Ems på den här bilden då? Grymt.



Idag har jag..

  • Sovit länge..
  • Duschat
  • Ätiti soppa
  • KÖPT EN BIL!!!!!
  • Ätit tacos
  • Myst med fina tjejor
  • Kollat på en dryg film

Oh my god. Bilen är helt min på måndag.. Jag höll på att ge upp ett tag. Men nu har jag hittat min pärla! Den ser ut som en hundvalp och passar mig perfekt.

Så puss på er!

Kvällsmusik

Hängsle?

Är det inte jävligt tufft med hängslebyxor ändå? Även fast man inte är gravid? ;)

 

P&L

Hallååååååå,har ni sett artisterna som kommer till Peace&Love i år eller?! Jag ska dit! Saknar förra årets gäng..,sjukt nöjd var jag då. Men i år åker jag med mina tjejor,som envisas med att bo i husvagn och det vettefan. På en festival bor man i tält..,det är så jag är uppväxt liksom! ;)




 



Jag har kul.




Jo men så atte.. jag har väl sagt att jag är lättroad? Hunnit måla mina naglar,provat mina extensions.. tankat senaste avsnittet av californication (!!) och ah,tagit 20 cambilder ungefär! Min dag går fort som fan.

Rebecca&Fiona!

Dom är helt galet grymma! Förra veckan,eller om det var veckan innan det när jag låg hemma och mådde likadant som nu,så låg jag och kollade på alla deras avsnitt på SVT PLAY. Man får följa med dom till deras spelningar,backstage.. se hur dom lever..blir större.. turnerar med Robyn (!!) osv! Ni måste kolla!

Klicka på bilden för att komma till avsnitten.

PUSS!

Godmorgon onsdag!

Dagen började ju sådär för å si de sånn! Min mage knyter sig helt och håller ibland nu förtiden. Antar att jag fått magkatarr ju. Så jag fick bli sängliggandes fram till nu! Ska vara väldigt rädd om vad jag äter och dricker nu förtiden helt enkelt. Fan!



Vakna iallafall till ett toppenväder och deeet är ju kul! Så när jag fått i mig min kräääm så ska jag ut och gå en promenad tänkte jag. Seeee yaaa

Sunglasses



Budar på ray ban's på Ebay.com. Det är ju faktiskt ett måste när man åker till Thai!

Kvällsmusik



Lauryn Hill – Tell Him - Live

888



Jag har 888 vänner på facebook. DET tycker jag är lite tufft ändå. Med tanke på att Blondinbella har 1067 liksom..



Det innebär att jag har 179 vänner mindre än vad hon har och det tycker jag ändå inte är så jävla pjåkigt ändå!

Personlighet - plugg.

Idag har jag fått höra två gånger att jag har ett lugnande verkan på folk. Detta gjorde mig så förvånad på nåt sätt men samtidigt väldigt glad såklart, eftersom jag inte aldrig höra det förr. Det är ju en väldigt bra personlighet att ha faktiskt.. Kanske nåt jag borde utnyttja. Plugga till kurator kanske? Haha njaa!

Tänker väldigt mycket på vad jag borde plugga till nu nämligen.



Känns som jag borde ta tag i nåt nytt snart. Det är så mycket jag vill göra och tiden går ju så fort! Att plugga till frisör har jag alltid sagt att jag ska göra.. men efter att jag kommit in på skolan och jag verkligen fick chansen till att börja så börja jag tvivla på nåt konstigt sätt.

Nae.. ska nog sätta mig och kolla runt lite. Nånting borde väl passa mig bra! Finns det inte sånadär bra tester på nätet? Det ska jag göra!

Ett ex kan vara bra.

Kom precis hem från fika med Björnen. Känns så bra att kunna uppdatera varandra lite ibland! Skönt att vi fortfarande är så bra vänner. Att vara vän med sitt ex kan vara sjukt jobbigt i början men någon man släppt in så nära i livet ska man ta vara på! Spelar ingen roll hur långt förhållandet varat.. det finns ju en anledning till varför man klickade från början liksom.

 

 

Helgen i svart/vitt


 



 

oslooo



Jag har haft en sjukt bra helg här i Oslo,som vanligt. Hårmässan var kul.. grymt att se så många bra frisörer och se sättet som jobbar på. Det är en tuff,men kul branch! Köpte 2-dagars biljetter men vi vaknade ju inte tidigt för å si de sånn! Så atte.. det sket sig idag. Blir mys nu dom sista timmarna innan jag åker hem till Borran igen. Höres later!

Red red whine.

Idag ligger jag hemma. Jag tror jag fått magkatarr,fan! Nu blir det att ta det lugnt..

Loyyes

Följ mig och mitt liv genom min drömresa om att bli frisör!

RSS 2.0