Things change

Ojoj,vad ens liv bara kan vända på en dag. Det är så lätt att bli allt för bekväm i vardagen ibland och bara glömma att det faktiskt finns ett liv utanför ens bubbla.

Fick reda på i fredags att Nelly.com ska flytta hela sin logistik till en Falkenberg. Känns helt galet iom att man jobbat där i 2½ år nu och det är som ens andra familj. Vi är en drös med ungdomar som jobbar och sliter aaaarslet av oss (ursäkta språket) för att det ska kunna gå runt. Så det känns väl sådär kul att det faktiskt nu är så att man bara har några månader kvar att jobba där.

.. men,det är väl inte ens framtid att göra karriär inom lagerarbete kanske. Så jag ser på den ljusa sidan! Nu gäller det att ta tag i sina drömmar och få en nystart helt enkelt. Låter galet klyshigt,men lite sån jag är. "Det löser sig.." har alltid varit mitt motto.



Nytt år..

Jag har så mycket att ge detta året känner jag.


  • Ny inställning.
    Sätt upp mål och tro på dig själv. Träning ger dig ny styrka och bättre självförtroende. Att känna sig fit och smidig är sjukt sexigt och kvinnligt! ;) och oj så man glänser!
  • Vänner.
    Umgås med de som får dig att må som bäst. Du strålar alltid som mest med dina bästa vänner! Jag har verkligen bara umgåts med folk som får mig till att må så bra. Som ger mig så mycket tillbaka. Finns inget bättre än en vän man kan lita på till 100% och får en till att skratta varje dag!
  • Familj.
    I slutändan är det såklart alltid familjen som räknas. Att alltid ställa upp och finnas där. Mina syskon är mitt allt. Jag vet att vi alltid kommer hålla samman!
  • Resa.
    Ska försöka resa så mycket jag kan i år. Man får så mycket bra energi av det! Blir som en nystart varje gång man kommer hem!
  • Socialisera.
    Det är alltid bra att skaffa nya kontakter och vara social. Att träffa nytt folk och prata med nya människor får en ofta till att lära känna sig själv på ett annat sätt med. Att få diskutera och bolla åsikter med någon man aldrig pratat med förr är fruktansvärt lärorikt,och intressant.



Kärlek från mig till er sålänge! Starta nu erat 2012 på erat bästa sätt!

Loyyes

Följ mig och mitt liv genom min drömresa om att bli frisör!

RSS 2.0