Hahahahahah






HAHHAA jag lipaaaar!

Jäla skit

Har inte gått blogga från mobilen.. därav typ pissig update. Vill bara säga att jag för tillfället sitter med en burk julmust och en chokladkaka. Haha jag typ vräker i mig,för onsdagar är vilodag.. och då tycker jag man borde få unna sig!

Puss.

Haft en mysig kväll hos min fina vän Serena. Hon har anmält mig till ett nytt dejtingprogram som kommer gå på TV3. Haha! Tänk vad kul om jag hamnar på audition eller liknande.. Drömmen typ. ;)

På tal om drömmar. Kolla in min drööömgoa tröja då!

Väduren

Köpte en bok igår som handlar om vädurens stjärntecken (vilket jag då är givetvis). Inte för jag tror på det fullt ut,men det är ändå rätt intressant för jag känner mig verkligen träffad ibland.

Efter att ha slöläst boken lite så måste jag säga att även här så stämmer en hel del! Speciellt när jag härromdan hamnade i tjaffs med en vän till mig som sa att mitt hår inte ser så bra ut ibland. Detta gjorde ju mig såklart ledsen för mitt hår är ju det jag bryr mig om rätt så mycket.. Som folk kanske förstått. Iallafall,han är Jungfru,och kolla vad som står här står på bilden nedan. Rätt så komiskt faktiskt..

Känns rätt gött faktiskt!

Att träna en söndag när man är bakis är inte så dumt ändå. Sov lääänge och sen är man redo! Känns så skönt sen när man går därifrån. Nu kan man sitta här i soffan och götta med gott samvete ;)

På tal om träningen förresten,så måste jag berätta att på bara en månad så har jag blivit så mycket starkare! Det är så kul nu när man märker skillnad. Använder tyngre vikter och orkar mer. Att gå ifrån att knappt kunna göra 5 armhävningar (och typ dö) till att göra 15 känns helt okej! Herregud mina armar har verkligen varit så grymt svaga! Så det är nu som man blir som mest motiverad :)

Teddyyy

Kan man se mysigare ut? Jag älskar den! Som jag sa till lillasyster igår; den här ska jag leva och dö i,så är det ju bara.

 

Köpt på www.youtopia.com tror jag det hette..

Happyface!

Blev precis hur lycklig som helst när jag så att dom fått in min favvodryck på City! Drack alltid den här när jag bodde i Oslo. :) Perfekta bakiskuren vill ja lova!

Kan se lite läskigt ut med aloe vera bitarna men det är dom som gör hela drycken! Nom nom nom :)

Blä

Vart och handlat till perfekta fredagen. Glass,snorpapper och ägg. Livet leker..

<3

Mysmåndah

Det är verkligen så skönt att komma hem efter träning och bara kunna grisa i soffan helt själv. Köpte med mig tomat och mozzarella hem och tryckte i mig för jag var så grymt sugen på det ;) nom nom. Just ikväll är jag verkligen sp glad att jag bor själv här i min myslya!

Burr

Kaaaallt ute nu.. Men vad gör det när man kan ha på sig svingoa kläder,mössor och dylikt? Eller ha en anledning till att kramas trippelt så mycket :)

Puss på eeeeer

Pappsen

Vill skriva några fina meningar till min älskade pappa eftersom det är fars-dag men också för han är en otroligt stark människa som jag ser upp till mycket.

Pappa har alltid,oavsett vad det handlat om,ställt upp för sina 4 barn. Det är så sjukt nu när jag skriver det och försöker blicka tillbaka på nåt specifikt att skriva om. Men det som kommer upp är bara att han alltid tagit oss framför sig själv,i nästan alla lägen,alltid. Jag kunde inte haft en bättre uppväxt tack vare honom. Han lät mig och lillasyster åka skridskor i hans rum,på plastgolvet.. vem tillåter nåt sånt om inte världens bästa pappa liksom? Eller sitta och plinga på hans gitarr på en stol jämte honom på hans spelningar - bara för vi tyckte det var kul. Eller lät oss sitta i hans knä och styra ratten i hans snygga buick,redan vid 10-årsåldern. Eller att han tog oss till kiosken varje solig dag för att köpa glass (än idag). Eller haha,att han alltid,varje julafton gav oss varsin fyndlåda med massa random saker i. Allt från mobilskal till trisslotter. Det är bara pappa som hittar på sånt..


Det finaste han gjort för mig är att han skrev en låt om mig när jag föddes. Som den duktiga musiker han är har han även spelat in den på skiva. Önskar jag kunnat lägga in den här så ni kunde fått lyssna..,för den är så fin!

..en vacker dag ska jag skriva en låt om honom!

Pappa,det finns många gånger jag skrikit ut vilken gubbe du är och att du betett dig dåligt. Men du är ändå min idol. Tack vare dig hade jag nog aldrig växt upp och blivit den starka tjejen jag är idag!

Jag älskar dig. / Din tussi.

WTF?

Hahaha

Bläääää.

Jag vettefan om det är jag som bara blivit fruktansvärt tråkig eller om det faktiskt är så jävla lamt att gå ut här i Borås? Såklart blir det som man gör det till,men nae.. Jag går bara hem. Kanske är det så att jag hamnat i en sån period bara,vad vet jag? Försökte ikväll iallafall :)

Men coolt.

Fikamys!

Alloj!

Kom hem från fika med tjejorna precis. Alltid lika kul med uppdatering,även fast det oftast blir mest från min sida eftersom jag tjötar alldeles för mycket ;) men det är ju så kul att dela med sig av allt som händer i livet för sin kära! Nästan så dom får hålla för min käft för att få sylen i vädret ibland. Haha!

Ni är bäst.

Hårfärger under 2 år.




Haft blondt långt hår med mörkt underhår.



..brunett.

Färgade över med rött.


Mörkt igen.


Ljusare.

Rött igen!


Mörkt igen...

Ljusade upp det och satte i extensions..


Klippte av håret.



Haha satte i extensions iigeeeen..


Klippte av och färga det mörkt.



Satt i extensions..


Klippte av igen och blondera.

WTF?! Inom loppet av typ 2 år har jag lyckats med detta! Vad är nästa move tro? ;)

Dilemma yes

ÅH jag skulle så gärna vilja ställa mig under fläkten nu och ta en cigg. Men det är fan inte värt det. Istället sätter jag på mig träningskläderna och går ut och springer en stund. Upp och ner för trappor och träna röven! GÖTT!


Sen vill jag sätta på mig en sån.. och gå runt i varje jävla daaaaag.

Tänd ett ljus

Vart på kyrkogården ikväll och tänt ljus för de som inte syns på jorden,men ändå finns kvar. De jag har där är farmor,mormor och morfar. Sen åker jag alltid till djurkyrkogården och tänder ett ljus för mina älskade djur.. <3

På nåt sätt blir det mer känsligt att gå på djurkyrkogården. Kanske för jag fortfarande saknar min älskade Dennis så galet mycket. Han lämnade ett stort tomrum! Men som sagt,dom finns kvar här. Det vet jag. Känner det :)

Träning en söndag.

Att träna en söndag kändes helt galet för att vara jag. Men skönt var det och det känns riktigt bra nu efteråt när man kan götta sig i soffan och käka en go kvällsmat med gott samvete ;)

Gött som fan; Havredryck vanilj,banan och hallon. Nom nom :)

Love.

Var hos min fina Emma igår. Vi åt god mat och drack massa vin. Fick även för mig att blanda till en go tjej-drink med passoa,juice och mjölk! Fyfan så go! Kanske är det bartender som jag borde satsa på?!

Mysigt var det iallafall!

Shottkväll!

Igår bjöd jag på shott-kväll här i min lilla lya! Det var den bästa avdelningen på Nelly.com som var bjudna (lagervården givetvis!) Hade bunkrat upp med Baileys,Tequila rose och fisherman - livsfarligt,men gött!

Kom ju på den geniala idén att lägga upp shottar på spelet vi hade. Haha,det kunde ju inte sluta annat än spårat! ;)

Richard kom med pizza :)

Här har ni mig och fina gravida Kim som är vår teamleader på LV :)

Tack alla för en trevlig kväll! Ikväll är det middag hemma hos Emma så nu får jag allt ta och skynda mig! Ciao bellas

Saknar lillebus!

Tiden bara går och går. Man hinner knappt med nåt eller umgås med någon på veckodagarna (eller orkar rättare sagt..). När det väl är helg har jag bara blivit en kärring som helst bara vill kolla film eller sova! Förlåt allihopa. Just nu känner jag att jag saknar min fina Mollypolly!

..sötnos som satte sig jämte mig och sa att hon älska mig. "Älska dig fasti!"

Rätt gött.

Sprang kanske inte hela vägen men ändå.. :)

Älskar denna blogg.

http://leloveimage.blogspot.com/

  • Bilderna;

 

  • Texterna;

"The idea of being happy is extraordinary. Sometimes I dream of not feeling. Of just existing. Of not being physically able to hurt inside. I did not choose to be a person that feels too much, or someone that is compelled to write word after word after word. Every time I think I could be content, something thrusts me back into a higher feeling that I cannot control. I thought I knew how it felt, how everything is, how people are, but I cannot will my heart to think the same."

Att läsa och drömma sig bort. Folk skriver så fint när dom är kära,men även helt krossade..FÖLJ!

Hur gött?!

Hur gött är det inte att jag är svinpepp på att gå ut och springa typ nuuuu och min såkallade PT SOVER och inte svarar när jag försöker få tag på honom?! Får väl helt enkelt dra ut själv då ;) Upp till bevis nu att se om det blivit någon förbättring efter att ha slutat röka och knappt druckit någon alkohol på 3 veckor! (Förutom lite nu i helgen ;) )

höpp hepp hopp

Rekommendation!

Risk att bli allt för seriös nu så måste jag rekommendera denna hår-oljan. Den är dryg som fan (kommer alltså räcka länge). Jag har haft den nu i typ 2 månader och använt den nästan varje dag och det är fortfarande mkt kvar. Sen luktar den helt ljuuuvligt! Håret blir lent som silke och killarna blir tokiga av doften,lovar ;)

Kostar runt 200:- och du köper den hos frisören :)

Systrar

Var hos lillen idag och börja lipa när jag såg denna bild. Fyfan vad söta vi är! Alltid sida vid sida,kära lillasyster :)

Testing

Testar blogga lite från mobben bah

Loyyes

Följ mig och mitt liv genom min drömresa om att bli frisör!

RSS 2.0