Waaah

Nu har jag och Bella varit och vaccinerat oss mot hepatit A så vi inte åker på nån jävla skit där borta. Hade ju vart sådär kul vaaaa. Men kolla biffen rå.. kändes ju knappt ;)

Tatto.


Var och skulle boka tatueringstid i fredags. Ska äntligen göra min fina som jag tänkt på väldigt länge nu.. Den liknar den här lite fast texten ska vara under. Runt handleden ska den sitta hade jag tänkt. Noter med en mening ur pappas fina låt han skrev till mig när jag föddes.

Jo,men det dumma var att dom inte ville att jag ska tatuera mig innan jag åker till Thai. Vafaaaan jag viiiiiiill nuuuu juuuuu! Det är jobbigt att alltid vara såhär ivrig! Får helt enkelt gilla läget och vänta..

Nej nej nej

Jag vakna upp som ett jävla vrak! Det första jag gjorde var att asgarva! Haha,ni skulle sett mig.. eller nej. Men det första man gör oftast,iallafall när jag vaknar så går jag dirr på toaletten och när jag ska gå dit så har jag en stor spegel på vägen som man oftast,vare sig man vill eller inte kollar i. Oh-my. Inte okej! Mitt hår spretade åt alla håll..sminket var kvar och jag luktar skit.

Sen ser jag att jag slängt mina kläder lite överallt i lägenheten....why?

VAD HÄNDE!?


Jag ska sova hela dagen. Bara så ni vet.

Grönt är skönt.

Nya skor från Heppo.com. Nu längtar jag till våren!

Nattuggla

Har börjat få en dålig vana att somna när jag kommit hem från jobbet och sedan vakna vid 22-tiden. Det är veeerkligen inte bra eftersom jag är så pigg sen och sitter upp till 2. Aj aj.

Fick ett städryck direkt när jag vaknade innan.. sen slängde jag typ halva mitt smink och sortera in det som finns kvar i en ny necessär jag köpte idag. Jättepraktisk faktiskt! Borde slänga upp en bild så ni får se..typ imorgon. Jo,och nu har jag suttit och betalat alla mina räkningar! Skönt!

och nu sitter jag och funderar på om man ska köpa sig en onepiece..dom är ju helt sjukt goa! Det är värt det väl? Kommit in i sån mys-period då jag bara vill ha massa luvtröjor och varma halsdukar nämligen. Hade ju lätt gått runt i min onepiece på jobbet med! Borde kolla in i affären när jag åker till Oslo nästa helg! :)


Jevligt sur.

Nu börjar jag bli jeeeeeevligt sur! Har letat efter en bra bil som passar mig nu i typ 3 veckor. Känns sådär när jag inte hittat någon än! Jag är ju rätt så petig med eftersom jag verkligen vill ha en "Loys-bil"! Vill kunna sätta mig i den och känna den hääääär ska jag ha! Trodde att jag hade hittat den bilen idag men när vi var påväg ut för att åka på den så var det tydligen någon annan som hann före. Helveteeeeee vad drygt! Aja,kanske inte meningen att jag ska köpa nån? Eller så dyker den väl upp snart.

Lyssna på låten.

Sjukt bra låt.



Muuuums!

Jag kunde inte låta bli när jag gick förbi den i affären innan;

Mys.

Idag är det en sån dag som jag bara känner för att sitta hemma med en film och kura ner mig i en stor film med dom mysigaste tofflorna! Spelar ingen rolll om jag är själv och gör det eller om det är med mina bästa kompisar.

ÅH!

JAG HAR HITTAT MIN BIL!



...

Då var det bokat!

Thailand here we come! Den 22a mars till 5e april blir vi borta! Ska bli så jäkla skönt att få åka iväg ett tag..äntligeeeen! Sen ska det blir så kul att se hur storebror har det.. och ett stort plus är att jag har fler vänner som är där samtidigt! Bland annat Zigge som åker dit imorgon! Han får värma upp tills vi kommer..:D

 

Jag&Bella! Det kommer bli grymt!

ATT GÅ LÖS!


Woman Goes Crazy On British Dance Show - Watch more Funny Videos Häär har vi en bryd som kan gå lös vill jag lova! hahah,underbart!

Thailandet

Jag sitter och kollar flygresor till Bangkok! Storebror har ju flyttat dit för att plugga så jag och lillasyster funderar på att dra dit i mars och hälsa på. Jag är så sjuuukt taggad! Tänk att en resa till det varma kan få en att bli så glad! Planen är nämligen att vara med bror den första dagen och sen åka vidare till öarna för lite med tropiskt liksom.. och sedan åka tillbaka till Bangkok dom sista två dagarna för lite shopping (det Bella tjöta mest om). Själv tänker man ju sola och bada som aldrig förr! :D

 

Kolla vad fiiient!

 


DET skrattet!



Våran lilla busonge!

Loyye frisör.




 

Klippte till mammas kalufs innan. Synd jag inte har en före-bild.. attans. Men ni kan ju se hur fin hon blev nu iallafall! Var ju en rejäl utmaning eftersom jag gjorde det med en vanlig IKEA-sax! Bra där! Men man tager det man haver. Är rätt nöjd ändå över mitt verk faktiskt.. :)

It was all a dream.

ÅH! Visst blir man sur när man vaknar upp och inser att allt bara var en dröm? Jag drömde så fruktansvärt verkligt och fint inatt så nu är jag helt down!

.. så nu ska jag snart ner till badhuset och rensa mig lite. Ska bli så skönt! Älskar verkligen att simma! Blir som ett litet barn som sprattlar och har sig ni vet. ;) 1000 meter ska det bli! Sen ska jag ha en liten salong här och klippa&färga mammas hår och efter deeeeet så blir det tacomys hos storebror! Mummaa!


 

Boom boom

Varit och kollat på en till bil.. som det tydligen också var fel på! Börjar bli otroligt frustrerad nu! Jag är ju så fruktansvärt otålig av mig och det kan ibland inte vara så nyttigt märker jag. Men den dyker väl upp när man minst anar det,precis som med allt annat runt omkring!

Annars dååå?


I love you.



Nytt halsband från Nelly.com

Är man bloggare..

..så är man;



Är en stilig tjej idag. Nya kläder från Nelly.com och nyfriserad i håret av självaste Ann Pousette på Nivå här i Borran. Puss på er!

Vad händer?!

Jag har börjat bli galet trött av mig. Somnat varje dag nu efter jobbet och vaknat sådär vid 22-tiden,pigg som en lärka! INTE OKEJ!!!

Tur jag ska börja träna nu........ på riktig denna gång. Då lär jag ju bli piggare av mig,tycker man.

Letar fortfarande bil förresten. Börjar bli sådär frustrerad nu för jag tänker på hur skönt det kommer bli sen när jag äntligen hittar en. Längtar verkligen och det gör mig så otålig! Har ju inget tålamod överhuvudtaget.. allt ska hända på en gång,hela tiden! Sån är jag.
Men det här med bil måste jag ju tydligen ha tålamod med eftersom det inte riktigt är som att köpa en tröja och om den är sönder är det bara att reklamera. Jag måste förstå mig på detta först! Om jag hade fått bestämma själv hade jag redan haft en. Var och provkörde en jättefin renault förra veckan. Det dumma var att affären skulle ske på Nettos parkeringsplats och det kändes väl sådär..tyckte min morbror och Emmas pappa som var med! Meeen jag däremot hade lätt kunnat köra iväg den på en gång! Tur man har folk som ställer upp och vill ens bästa iallafall..så man inte står där på landvägen,ensam,i mörket med en bil som vägrar gå mer. Sen fick jag höra nu idag att "Renault-en sitter i och två puttar på." Att det ska vara så jävla svårt! :P



Ah men puss iallafall.

Movietime!

Såg en så sjukt bra film i söndags när jag låg helt sönderbakis i soffan. (Jag har nog inte mått så dåligt sen jag fick fjortisfylla på häxblandning i 8an.) Måste bara rekomendera denna eftersom att jag vid det tillståndet orkade skratta som fan!



Hahah,lika bra varje gång!

GET HIM TO THE GREEK
heter den. Kolla diiiiiiirr!

Älskad.



Den här fina ringen med alla våra initialer i och som det står älskad på fick Carro av oss igår! Hon ska nämligen flytta till London imorgon så vi hade lite hejdå-fest för henne. Usch vad vi kommer sakna henne! Fina fina Misse.

Nu ska vi fika och gå på bio allihop och sen krama ihjäl henneeeee!

Jag har skaffat..


Hej........

jag har skaffat glasögon.


....



ELLER INTE! Jag hoppas verkligen att jag aldrig kommer behöva ett par för det spelar ingen roll vilken modell jag än provar så passar jag inte i nån! Även fast det hade vart rätt så kul att ha det.




Ae,trivs bättre utan! Nu ska jag på bio med fina pojkar! PUSS

Bebis.



Min fina Molly! Jag är världens lyckligaste faster som har en sån fin brorsdotter! Vi har gått runt på Mio idag och kollat. Medan hennes mamma och pappa kolla på andra saker så lekte vi med annat. Brumma bilen och satt på fina stolar osååå :)

ÖL.

Imorgon är vi lediga. Det ska vi fira med öl på Wizers! Mysig bar här i Borran faktiskt.. kom dit vettja!

Dumma är att jag verkligen lovat vara där kl. 20.00 och jag är säääämst på att hålla tider. Det måste vara en sjukdom jag har. Men nu har jag ett vad att om jag inte är där då så måste jag bjuda på lunch imorgon. Så nu jävlar ska jag klara det! Sådeså.

Bruuuuum!

Vet ni vad! Jag tog tag i det här med mitt nyårslöfte med en bil på en gång. Så nu har jag kollat upp det här och inom en månad ska jag ha en bil,så är det bara! En röd!

Sen ska jag åka upp till Oslo. Bara så ni vet.

Puss.

DÅ,NU&FÖRALLTID..


2008


2010

osv..

2010 är förbi..

Så jag snodde en lista från min käre vän Malin pousette.



Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag flyttade ihop med både min bror och min syster. Otippad period :P



Har du några nyårslöften?
Ja! Jag ska köpa en bil och åka utomlands. Kanske inga löften,mer mål liksom.



Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Oj.. ja! Typ 3 stycken tror jag. Ploppas ut lite här och var här i Borran! ;)


Vilka länder besökte du?
Köpenhamn och Oslo.



Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
6e juli-Peace&Love när jag såg Jay-Z! Heeeelvete vad grymt det var!



Vad var din största framgång 2010?
Att jag blev assisterande på returavdelningen på Nelly.com och att jag kom in på frisörskolan!



Största misstaget?
Jag gör väl aldrig misstag?! ;)

Bästa köpet?
Allt jag köpt till lägenheten är jag nöjd med! Och min Svea-jacka som värmt mig hela vintern! :)



Vad spenderade du mest pengar på?
Alkohol,kläder och mat!


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Wavin' flag,Love the way you lie,Frefall,Memories och Gubben i lådan!


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Om man jämför med hur det var tidigare i år så är jag mycket gladare iallafall-och det är huvudsaken tycker jag!


Beror kanske på att jag har världens bästa vän/vänner!

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jag skaffade mig en jättefin lägenhet i villastan!

Vad önskar du att du gjort mer?
Ingenting faktiskt.. jag har verkligen hunnit med så sjukt mycket!

Favoritprogram på TV?
DH,Gossip Girl och Idol!!



Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jag firade hemma hos min bror med massa fina vänner! Sen hamnade vi på XoY har jag för mig..



Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Jag kommer nog aldrig ha nån direkt stil Den är preeecis som det alltid varit-vad jag känner för stunden helt enkelt!;





Den bästa nya personen du träffade?
Oj,kommer faktiskt inte på någon speciell just nu.


En sammanfattning av 2010?
Ett omtumlande år som haft en hel del motgångar. Men det har resulterat att jag är starkare än nånsin och har hittat mig själv mer skulle jag tro! Är så glad att jag umgåtts såpass mycket med mina underbara vänner hela året med!



Vad tror du om 2011?
Jag hooooppas såklart på att detta kommer bli det bästa året ever!


SKÅL!

Heeeeeejja!



Haha! Hoppas han kommer med! Då måste alla lova att hejja på Robin ;) I vilket fall som helst längtar jag till BB kommer i rutan igen! Skrattretande när man tänker tillbaka på hur bänkad man satt framför tvn när det gick för några år sedan.. herregud. Så weeej! :D

Hejdå storebror!

 

Det här är min ena storebror Robert. (Fin va?!) För 4½ timma sen nu tog han flyget till Thailand för att bosätta sig där 6-8 månader och plugga. Hur coolt är inte det?! I Bankok liksom! Så jag vill bara önska honom lycka till med allt! Jag tror att det kommer sluta med att han träffar en liten thai,gifter sig och skaffar 3 thaibarn. Kom ihåg att jag sa det,okej?!?!?

Puss.

Kära vänner.

Jag har nu knepat och knåpat lite med denna blogg ett tag nu ska ni veta. Jag vet,att jag,ibland..är den som är bra på mycket snack och har en väldigt liten verkstad. Men ibland går den i högvarv,tro det eller ej!

Nu är jag redo att börja blogga igen iallafall! Har fixat mig en liten header och tagit bort den extremt irriterande pricken jag hade i mitten där innan. Så nu är jag redo att börja skvallra om mitt liv igen,äntligen!

SÅ,vad vill ni veta,höra,se?!

XOXO er Loyye.

Loyyes

Följ mig och mitt liv genom min drömresa om att bli frisör!

RSS 2.0